Adgangskode sikkerhed

Er dine adgangskoder nemme at gætte? Er de ikke unikke og svage (f.eks. qwerty eller 12345)? Er de baseret på oplysninger, der kan gættes eller hentes fra offentlige kilder (f.eks. navne eller fødsel dato for dine slægtninge)? Sådanne adgangskoder kan nemt knækkes. Og når det først sker, kan nogen få adgang til dine online konti og relaterede data.

Kaspersky Password Manager appen kan hjælpe dig med hurtigt at tjekke styrken af dine adgangskoder, og om den samme adgangskode bruges i mere end én konto.

For at se Kaspersky Password Manager adgangskode scanning resultater eller tilføje nye adgangskoder fra Kaspersky appen, skal du gøre følgende.

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. Åbn Adgangskode sikkerhed afsnit.
  3. Scanningsresultater vises under Adgangskode sikkerhed grupperet efter sikkerhedskategorier.
  4. Brug denne skærm til at se statistik for adgangskodescanning, scanne adgangskoder eller tilføje nye adgangskoder til Kaspersky Password Manager appen.

For at lære mere om adgangskode scanninger, se Kaspersky Adgangskode administrator hjælp